Everyday life,  Girona,  Playa del Aro,  Spain,  Travels

Karantän dag 5

Då är det femte dagen vi är instängda i lägenheten. Man känner verkligen hur seg man blir av att bara vara inne. Det gäller därför att försöka aktivera sig lite då och då om dagen. I morse exempelvis så startade jag dagen med ett 20 minuters yogapass i vardagsrummet. Senare idag tänkte jag försöka få till ett träningspass också. Det gym jag vanligtvis går till har laddat upp en massa pass via deras mobilapp som vi kan följa hemifrån. Sedan finns det ju hur mycket som helst på Youtube.

För första gången får vi verkligen planera våra måltider också. Man vill ju gärna inte behöva slänga en massa mat nu när allt i butikerna är rensat. Men det blir en bra övning då vi pratat tidigare om att vi måste ta bättre till vara på maten vi har hemma. Vi har en tendens att shoppa så himla mycket mat och så blir saker längst in i kylskåpet bortglömt. Det är inte lätt att shoppa ansvarsfullt i en matbutik när man är ett matvrak.

Eftersom det inte finns mycket nya roliga bilder att dela med sig av när man bara är hemma så tänkte jag rota fram gamla bilder från olika tillfällen och dela med mig av.

Så i detta inlägg blir det bilder från Playa del Aro och Girona som vi besökte sommaren 2016 (tror jag det var).

Så himla mysig srand!

8 Comments

 • Netti Starby

  Vad jobbigt att ni är instängda och det är tur att det finns mycket träningsmöjligheter via youtube. Funderade på det tidigare ifall jag också skulle bli instängd. Kramis

 • Joakim

  Fina bilder, tänker också tillbaka på resor nu när man inte kan resa.. Tråkigt m karantän och utv där, förväntar mig att vi också här i Sverige kommer drabbas hårdare än i skrivande stund.. Hoppas det lättar för Er i karantän inom kort,.. Trevlig helg, ???..

 • Julia Müller-Sandvik

  Det låter som att ni gör det riktigt bra ändå! Hur är det med att vara karantänbelagd, får man gå och handla mat? Eller får man lov att tvinga andra handla och typ lämna vid dörren? Vad FÅR man göra? Och har man ett stoppdatum? Det här är spännande, för min man jobbar inom skola och de har hårda karantänregler, men om han hamnar i karantän så får fortfarande JAG gå ut och göra mitt. Hittills har vi klarat oss, bor i norra Sverige så den inhemska smittan är inte så stor än. Men det kan komma.

  sv Jag ska hitta något 😀 Gillar att jag är mjuk och smidig, så kanske… body balance…?

 • Johanna Utterberg

  Hoppas ni mår bra iaf, men kan tro att det är en omställning just för att man måste bryta sina egna vanor när man hamnar i karantän och bara får vara hemma. Kramar till dig <3

 • Johan

  nej det är lätt att bli rastlös när man bara är hemma tycker jag. Vi jobbar visserligen fortfarande på kontoret och träningen rullar på som vanligt än så länge, men läger och tävlingar är inställda framöver, som nu i helgen, då skulle vi haft landslagsläger, men nu blev det istället en vääldigt lugn helg utan några planer alls. Känner mig nästan lite rastlös här hemma…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *