freaky sauces
blogg

Freaky sauces

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Är det något jag älskar så är det spicy såser. De får gärna vara riktigt spicy och gärna smaksatta med habanero (min favvo chili när det kommer till smak). Och helst med någon härlig smak-twist.

Jag fick för ett tag sedan hem en sås från Freaky Sauces. En sås på fermenterad cayenne smaksatt med färsk habanero, saffran och ros. Något jag tyckte lät riktigt spännande och blev supertaggad på att testa!

Jag valde att kika runt bland receptsamlingen som finns på deras hemsida för att hitta något spännande att använda såsen till (även om den är riktigt god bara som den är). Som en riktig skaldjursfantast så valde jag att testa deras recept på heta räkspett. Här både marinerar du räkorna i deras chilisås samt smaksätter aiolin med den. Det blev supergott! Framförallt så gillade jag smaksättningen av aiolin. Något som absolut även passar till annat.

Med tanke på att det inte bara är jag, utan även min Mexikanska partner där hemma som gillar riktigt spicy mat så ser jag fram emot att använda denna chili till mycket annat spännande nu i sommar. Jag älskar nämligen att testa nya recept, men också att komma på egna. Kommer jag på eller hittar något riktigt gott så kommer jag helt klart att dela med mig av det här.

Såserna går att beställa hem här!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *