Everyday life

Vecka 15

Veckan som gick var riktigt bra. Däremot så var Zoe hemma från förskolan hela veckan då hon varit förkyld. Å andra sidan så fick jag då också mer tid med min underbara lilla tjej ❤️

Men förutom att arbeta och hänga med Luis och Zoe här hemma så hann jag med en hel del annat härligt.

Springturer och träning på utomhusgymmet som ligger i närheten. Jag är så himla tacksam för vårt fina löparspår och utegym som vi har tillgång till här. Trots att jag alltid gillat att bo nära storstäder så värderar jag närhet till natur riktigt mycket. Det finns inget bättre än att kunna ta sig ut i naturen för lite träning när man vill ha en paus i vardagen.

Att bo nära en en golfrestaurant som dessutom fått pris för sin mat är inte helt fel. De har alltid något gott att erbjuda på sin lunchmeny och det är verkligen mysigt att sitta där i gott sällskap och äta lunch någon gång i veckan. I Fredags blev det att luncha tillsammans med min mamma och yngsta syster.

Förutom en trevlig Fredagslunch så blev det dessutom en härlig AW hemma hos min kusin efter jobbet. SÅ himla härligt att kunna njuta av ett glas bubbel i eftermiddagssolen. Efter att vi avslutat balkonghänget så beställde vi hem thaimat och fortsatte umgås under resten av kvällen.

Lördagen spenderade jag tillsammans med min vän och gamle sambo Sara. Vi har inte setts på 2,5 år konstaterade vi när vi sågs vilket helt klart inte är acceptabelt. Men det kommer nog att bli ändring på det nu när vi båda bor i Stockholm.

Helgen avslutades med barnkalas och massor med bus. Zoe var ju i himlen hemma hos mina kusiner som har en stor rutschkana på baksidan. Det är helt klart något som vi måste skaffa till landet i sommar.

Men detta var då min vecka. Hur har er vecka varit?
Visst känns allt så himla härligt under dessa soliga dagar och när kvällarna börjar bli så mycket ljusare? Nu har man verkligen allt framför sig.

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *