blogg

Mys med min favorit

Sedan jag skrev här sist så har jag hunnit med ytterliga några mysiga dagar med min lilla tjej. Vi har planterat fler tomater, men även ett gäng jordgubbar. Vi har målat, badat, bakat och varit ute på picknick och matat hästar med morötter tillsammans med Zoes bästis.

Bullarna vi bakade blev riktigt goda. Vi gjorde en stor omgång med vaniljbullar som även innehöll vit choklad och mandelmassa. Onyttigt men väldigt gott 🙂

Tomaterna som vi planterade för en vecka sedan har även kikat fram. De kikade fram väldigt snabbt måste jag säga. Nu ska vi bara försöka hålla dem vid liv också.

Det har varit svårt för mig att finna inspiration till att skriva här de senaste dagarna. Jag tycker att det som händer just nu är fruktansvärt hemskt och jag mår otroligt dåligt när jag vet att framförallt barn är inblandade i hemskheter. Mina tankar är dagligen med dom som just nu lever i denna mardröm och kämpar/flyr för sina liv <3

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *