blogg

Badrum med badkar

Under min uppväxt har vi alltid haft badkar. Under halva tiden hos mina föräldrar så hade vi även jacuzzi badkar som jag ÄLSKADE att hänga i. Minns när man skulle på fest eller gå ut och startade kvällen med ett glas vin eller en öl i badkaret. I lägenheten som vi bor i nu så finns det inget badkar utan bara dusch. Men vi har sagt att nästa bostad vi flyttar till helt klart ska ha ett badkar!

Får man drömma vidare så skulle jag gärna ha ett stort och fint badrum med både badkar och bastu. Det får gärna finnas plats för badrumsmöbler att slå sig ner och umgås vid också samt sitta högtalare på väggarna att spela musik från.

Jag älskar att ta hand om mig själv och köra spa-kvällar lite då och då. Och då är det rätt trevligt att ha ett stort badrum att stänga in sig i för att få lite egentid. Skulle gärna inreda det med fina plantor och luftfuktare som gör att det doftar extra gott. Sen får man se hur fint den inredningen kommer att hålla med barn i huset :p

Well, tills den dagen kommer så gillar jag att sitta och kika runt bland sidor som https://moderna-badrum.se/ för inspo inför framtida vackra badrum. Finns så himla mycket snyggt där som jag gärna hade handlat på mig redan idag.

I helgen ska jag däremot åka till landet och där finns det kanske inte något stort badrum inomhus med badkar. Däremot så finns det både bastu, badtunna och utomhus jacuzzi. Dock vet jag inte hur mycket jag bör bada nu som gravid. Men jag hoppas på flera mysiga (men kalla) promenader i naturen som man sedan kan avsluta med en varm bastu.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *