posters från desenio
Samarbeten

Posters från Desenio

I partnerskap med Desenio

Vill man ge ett rum lite extra personlighet så är posters en bra ide att använda sig av när man inreder. Att välja ut ett antal bilder av motiv som man gillar eller härliga citat för att sedan rama in dem i stilrena ramar kan ju bli hur snyggt som helst. Något som verkar vara väldigt populärt nu för tiden är att sätta upp ett gäng ovanför soffan i vardagsrummet. Något som jag tycker är riktigt fint och ger karaktär till rummet. Men det finns även andra platser i hemmet som kan piffas upp med lita snygga motiv på väggarna.

Jag som nyligen blev mamma kikar ju självklart lite extra på posters med barnvänliga motiv. Gärna något i glada färger eller kontraster som gör motivet extra intressant för små ögon. Jag tycker lite extra om posters som visar bilder på söta djur. Bilder som känns mysiga att titta på innan det är dags att sova. Självklart har jag spanat in flera stycken posters med söta motiv som jag gillar hos Desenios kategori med posters för barn. Nedan kan du se några av de jag gillar mest.

posters för barnrum

Hur söta är inte dessa posters med djur och ballonger? Sedan föll jag även för de med bokstäver som motiv. Denna ovan med Z står ju självklart för Zoe.

En annan av deras kategorier som jag fastnat lite extra för är kökstavlor. Jag gillar två sorters kök – Antingen ett ljust modernt kök med ljus färgklickar, eller ett mörkare robust kök. Skulle jag få välja helt fritt att plocka ihop ett helt nytt kök idag hade jag nog valt det senare. Till ett sådant kök har jag hittat massor med fina motiv att hänga på väggarna hos Desenio. Det finns så mycket som skulle passa i den sortens kök som jag ser framför mig. Men även motiv som skulle passa i ett ljust kök. Exempel för båda finner ni nedan:

Men som jag nämnde ovan är det väldigt populärt att ha flera snygga posters inramade bakom soffan i vardagsrummet. Jag själv tycker det är snyggt också att bara ha en enda stor bild på något vackert motiv. En favorit bland alla posters hos Desenio är den nedan. Jag älskar ju att resa och kartor har alltid tilltalad mig sedan jag var liten. Är det någon mer här som brukade blunda och sätta fingret på en karta när de var små? Och samtidigt säga att hit ska jag åka nästa gång. Hit ska jag flytta när jag blir stor, osv. Nu minns jag inte vilka platser fingret landade på back in the days, men jag är ganska säker på att några av dessa resor har blivit till verklighet.

poster med karta

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *