rosa matcha latte
Spain,  Travels

Brunch i Barcelona

Är du på besök i Barcelona och vill äta en riktigt got frukost eller brunch? Då bör du besöka Eixampeling Brunch Cafe & Bar. Jag som älskar brunch blev riktigt kär i detta ställe. Inredningen är hur söt som helst med alla färger + att maten är riktigt god. Maten är dessutom väldigt fotovänlig vilket inte heller är att klaga på om man vill dela med sig.

brunch i barcelona

Hur söt är inte inredningen? Jag skulle inte vilja ha alla dessa färger i mitt hem, men kanske en mysig uteplats som är inspirerad av detta?

brunch and cafe Barcelona

För mig blev det pocherade ägg med rökt lax och hollandaise.

Jag som i normala fall älskar juicer och smoothies bestämde mig denna gång för att istället beställa in en av deras matcha lattes. De fanns i flera olika färger, sorter och smaker. Jag valde en rosa som innehöll bland annat rödbeta, rosa Pattaya och vanilj. Den var hur god som helst! Jag skulle lätt kunna besöka detta ställe igen endast för deras matcha latte.

eixampeling mat barcelona

Luis valde en rätt vid namn Jerusal-Eggs som tydligen var en av de mest populära rätterna. Det slutade med att vi delade på båda rätterna och jag måste nog säga att han vann denna omgång. Även om mina pocherade ägg också var väldigt goda.

14 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *