solnedgång
Feel Good Monday,  Inlägget innehåller affiliatelänkar

Feel Good Monday

Jag kommer från och med nu försöka att lägga lite extra krut i ett inlägg varje vecka, och det kommer vara mitt Feel Good Monday inlägg. Jag vill dela med mig och peppa er andra till att få en riktigt grym start på veckan. Vad jag delar med mig av kommer att variera, men det kommer endast att vara saker som jag tycker om och mår bra av.

Ge dig ut i skogen och naturen

Jag har varit ute i skogen en hel del på senaste. Framför allt för att plocka lingon och blåbär. Det är så otroligt mysigt att kunna ha egenplockade bär i gröten på morgonen. Framförallt lingon som ska vara så extremt nyttigt och som jag dessutom inte ser alltför ofta i matbutiker. Det är faktiskt bara på Lidl som jag kan minnas ha sett frysta lingon. Men förutom att plocka bär så är det otroligt lugnande att vandra i skogen. Jag känner mig verkligen fri när jag gör det. Och du, lämna mobilen i fickan eller väskan. Kolla inte sociala medier eller annat. Låt mobilen vara och njut av naturen istället. Vad som händer online kan vänta till senare. Varför jag inte säger att du ska lämna mobilen hemma är för att du ska kunna bli nådd eller få tag i andra om något skulle hända.

Om du kan så rekommenderar jag även att testa på att yoga utomhus. På tomten, balkongen eller annan plats som du känner dig bekväm med att utföra yoga på. Känslan efteråt är fantastiskt.

Mitt träningsset är från Mighty Solo vilka enligt mig har några av de snyggaste och skönaste träningskläderna. Med koden MightyFridaChristina15 får du just nu 15% rabatt på hela ditt köp.

Sätt upp ett träningsmål inför veckan

Sätt upp ett träningsmål inför veckan och ge dig fan på att fullfölja det. Belöna dig själv när du har klarat av veckans mål. Det kan vara genom att

Vill du inte sätta upp ett eget så får du gärna sno här från mig. Mitt mål är att jag ska komma ut och springa minst 3 gånger denna vecka. Jag ska även köra övningar minst 4 dagar denna vecka.

Veckans tips – Tyngdtäcke

Jag har nu använt ett tyngdtäcke på 7 kilo från The Nap Lab i några veckor och tror helt klart att det har förbättrat kvalitén på min sömn. Förutom att jag känner mig mer utvilad så kan jag även se att min djupsömn har förbättrats via min fitbit. Till en början var jag osäker på om det bara var en slump. Men efter att det nu har gått flera veckor så tror jag helt klart att det är tack vare täcket som jag får bättre sömnkvalitet. Och det gör väldigt mycket för hur hela min dag kommer att bli.

Ett annat täcke som är populärt på marknaden är Cura of Sweden. Dessa finns att köpa bland annat hos Apohem.

Denna vecka ska det vara lite bättre och varmare väder än tidigare å jag ska passa på att vara utomhus extra mycket. Jag har dessutom tagit ledigt i två veckor nu så jag ska njuta extra mycket. Utöver det så verkar detta bli min sista vecka på landet. Efter 4 månader börjar det bli dags att röra sig mot Stockholm igen. Får se vad denna höst har att bjuda på, men vad det än må vara så är jag taggad på hösten nu. Finns det någon mysigare årstid eller?

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *