Everyday life

Sista dagarna på landet

Vilken mysig sista vecka jag har haft här på landet, och än är den inte slut. De sista dagarna har jag flyttat ut från lilla stugan och in i en av våra gäststugor intill stora huset då Luis inte är kvar här. Jag är ju faktiskt lite mörkrädd och sover gärna närmre de andra som är här. ? Men imorgon åker jag hem och får sova tryggt bredvid min man igen.

Men annars så har denna vecka spenderats mycket utomhus. Trots att man tydligt känner att det är höst i luften så har det bjudits på många fina dagar. Igår tog jag och min kusin en promenad ner till vattnet där vi även hittade en hel del fint i naturen som vi ska pynta med i trädgårdarna här. Det mesta får dock fixas inför nästa sommar då jag inte har så mycket tid kvar här nu.

Igår besökte vi Vätterskutan i Hästholmen som har öppnat på nytt. Det var riktigt mysigt och god mat. Och självklart fick Zoe in en barnportion med köttbullar som hon slukade glatt. Sedan sprang hon runt och lekte med sina kusiner. Det är så himla kul att se henne springa runt nu. Hon ser så himla glad och rolig ut samtidigt som det går i en väldig fart.

Nu ska jag njuta av en god frukost och min sista hela dag här på landet.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *