Feel Good Monday

Feel Good Monday #2

Så härligt med ännu en ny vecka! Har lite planer inbokad denna kalla höstvecka men har även sparat lite åt att bara vara. Kom hem till Stockholm igår och kommer att spendera de kommande månaderna i mina föräldrars hus. Känns kanske inte som ett av mina mål att flytta hem en sväng till mamma och pappa igen tillsammans med min lilla familj. Men på grund av corona så har saker fått skjutas fram. Och sen så ska man vara glad för att man faktiskt kan låna huset och bo här samtidigt som mina föräldrar stannar på landet. Och en annan sak, jag mår så sjukt jäkla bra just nu. Trots att planerna för detta år gick helt käpprätt så är jag sjukt taggad på SÅ mycket. Jag mår nog bra av lite utmaningar. Att glida genom livet på en räkmacka är ju sjukt tråkigt.

Sen när jag skriver att jag mår så sjukt bra så menar jag i allmänt. Jag har mina små dippar från dag till dag och känner mig riktigt slut och trött ibland (typ idag). Men i det stora hela så känns det mesta jäkligt bra! Och ännu bättre kommer det bli när jag har rensat ut här hemma. Jag ska rensa ALLT! Kläder, smink, prylar, skönhetsprodukter. Jag känner en märklig tillfredsställelse av att slänga saker nu för tiden.

Lista med restauranger – äta ute

Nu när hösten har nått sin början så är det perfekt att planera en massa mysiga luncher och middagar att äta ute med trevligt sällskap. Men hur många gånger har man inte hamnat i den situationen då man ska ut och äta och så har man ingen aning om vart man ska gå? Jag kommer personligen att göra en lista med alla restauranger som jag vill besöka, för att sedan bocka av dem en och en. Gärna inom olika kategorier såsom mexikanska ställen, Vietnamesiska osv. Här är början på min lista över ställen i Stockholm:

Jag har inte kommit allt för långt med listan ännu men det är en början.

Köp närodlat

Nu är det ju fullt med gårdar som säljer grönsaker, betor och potatis. Jag har handlat massor av närodlat och älskar det! Istället för att springa till ICA och handla morötter och rödbetor så handlar jag gårdskassar hos gårdar i närheten.

Nu blir det dock en liten utmaning att leta upp det närodlade här i Stockholm. Men vem gillar inte lite utmaningar?

Veckans tips – Filorga Lift Structure

Jag sover på mage med ansiktet nermosat i kudden (en rätt så ocharmig syn). Det hör därför till vanligheten att jag vaknar upp med påsar under ögonen och kudden kvar i nyllet. När jag går hemma eller har lång tid på mig på morgonen så bryr jag mig inte eftersom det försvinner efter ett litet tag. Men ska man iväg och göra något så kan det vara trevligt med en så kallad quick fix. Denna kräm är perfekt för en sådan. Jag tycker den jämnar ut och “lyfter” huden i ansiktet nästan direkt. Jag känner mig genast mer pigg och fräsch efter att jag har använt krämen.

Det kanske inte är den billigaste krämen på marknaden. Men just nu är det faktiskt 20% rabatt på denna.

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *