hudvänlig hudvård dermocil
Skönhet

Dermosil – Nordisk skönhet

Inlägget är ett samarbete med Dermosil

Det är antagligen inte bara jag som är intresserad av hudvård? Och framför allt naturlig hudvård. Jag har tidigare nämnt här i bloggen hur min hud kan bli extra känslig på vintern, att den kan reagera dåligt mot starka produkter och att starkt parfymerade produkter i ansiktet kan ge mig utslag. Därför känns det alltid välkommet med nya produkter som främst innehåller naturliga ämnen. Jag älskar milda produkter som har ett så naturnära innehåll som möjligt.

Produkterna du finner hos Dermosil är tillverkade inom EU och främst i Norden. De är dessutom  utvecklade för att passa huden i det växlande klimat vi har uppe i Norden, perfekt  Produkterna är dessutom parabenfria, växtoljebaserade och innehåller minsta möjliga mängd av konserveringsmedel. Men det som jag tycker är allra viktigast att nämna är att deras produkter inte testas på djur! Alla produkter är dermatologiskt testade, vilket betyder att de är testade på människor.

Vill du läsa mer om Dermosil och deras produkter så rekommenderas ett besök på deras hemsida. Där kan du även göra en beställning och välja bland deras 400 produkter som just nu finns i deras utbud. Nedan har jag valt ut några produkter som jag själv är extra nyfiken på.

vegansk hudvård dermosil

Detta är ett hudvårdspaket för ansiktet som innehåller produkter som är helt veganska. Perfekt för dig som vill undvika animaliska produkter helt och hållet. Under menyvalet veganska produkter så finns det även massor av annat att välja på inom hudvård, smink och nagellack.

dermasil hårvård arganolja

Jag ÄLSKAR fräscha hårvårdsprodukter och är väldigt nyfiken på dessa. Då jag förr blekte håret en del så är mina längder fortfarande lite slitna, även om jag klipper topparna med jämna mellanrum. Då är ju ett hårkit med arganolja perfekt att skämma bort håret med. och jag älskar dessutom att avsluta min hårvårdsrutin med ett serum eller olja i längderna.

Förutom yttre skönhetsvård så finner du även vård inifrån hos Dermosil. Kosttillskott för både välmående och skönhet går att hitta i deras menyval. 

 

2 Comments

  • Carolina

    Vilket härligt företag som bryr sig om djur och inte testar på dem. Extra viktigt för mig med! Jag är dock väldigt nyfiken på en sak; när du inleder ett samarbete med dem, får du produkter eller pengar för det? 😀

    Sv; tack, det var det verkligen!
    Ja, det betyder så mycket faktiskt att få ta och umgås med sin familj via telefon, om man inte kan ses i det verkliga livet! 🙂

    Haha jaså? Ja, jag håller med dig. Jag frågade precis en kompis i skolan om hon vill sova över hos mig dagen innan tentan, eftersom att hon bor så långt bort. Jag blev nästan förvånad då hon sade ja till det eftersom att sist vi sov tillsammans hade jag väckt henne (fast jag sov!!) och börjat förklara för henne att hon hade skrivit fel på en uppgift och med öppna ögon suttit och stirrat på henne och fört en konversation. Ja, hon blev livrädd!!! Haha :’DD

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *