Drönare
Everyday life

Framtida intressen

Är det något jag ser fram emot riktigt mycket så är det att se vilka intressen som Zoe kommer att ha, och vad hon kommer tycka om att göra. Kommer hon att hitta egna intressen eller kommer hon att gilla samma saker som jag och Luis? Barn tar ju gärna efter sina föräldrar mycket har jag förstått. Iallafall till en början.

Om hon följer sin pappas fotspår så kommer hon att gilla film och video. Både att titta på och att skapa. Det är ju trots allt riktigt spännande redan nu när pappa flyger och filmar med sin drönare. Just nu tror jag dock att det är grejen med att det är något som flyger som är spännande. Men när hon blir lite äldre kommer hon tycka att själva videoinspelningen med drönaren är kul också. Vem vet, när hon har åldern inne så kanske hon får en egen drönare som hennes pappa kan lära henne att använda. Det finns trots allt riktigt bra drönare för barn att börja med. Och det skulle faktiskt vara riktigt kul att se vad hon skulle tycka om att spela in och filma. Sen blir det ju så otroligt vackra videor när man filmar med en drönare. Speciellt under sommarn på vårat landställe. Ska se om jag kan hitta något att dela med mig av senare eller så får jag visa upp något nytt i sommar.

Däremot skulle det vara kul om hon även ärver sin mammas kärlek till boxning av olika former. Då skulle man känna sig lite tryggare när hon kommer upp i den ålder då hon ska ut och ränna ute om kvällarna. Sen skulle vi även kunna träna tillsammans så småningom 🙂

Oavsett vad det blir så kommer jag verkligen ta till vara på Zoe’s intressen och stötta henne i allt hon tycker om och vill göra. Jag tycker det är jätteviktigt att lära sina barn att följa sina egna drömmar och alltid vara stöttande som förälder.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *