ellery beach house
blogg

Ellery Beach house

För exakt en vecka sedan så spenderade jag dagen på Ellery Beach House tillsammans med mina härliga kollegor. Vi tog en båt dit från Strandvägen och var framme runt 13.30.

När vi anlände så hade de förberett flera flaskor med bubbel som vi kunde avnjuta vid de solsängar som vi hade abonnerat. Vi beställde även in en hel del snacks att mumsa på till bubblet.

De som ville kunde sedan spela paddel. Jag hade gärna varit med, men då jag precis börjat få tillbaka min röst efter att ha tappat den så var jag osäker på hur bra det skulle vara för mig att springa runt och träna i solen. Så för att verkligen känna ordentligt att vi skippade träningen så satte jag mig med två andra kollegor och beställde in alkoholfria Mojitos och pizza. När de andra var klara så blev det häng runt poolen med drinkar.

Efter att ha hängt resten av dagen runt poolen så var det dags för middag på övervåningen (Palmers). Där hade vi en redan bestämd meny där det fanns tre olika val till varmrätt.

På min meny stod det:

  • Kronärtsskocka, grillad zucchinikräm, valnötter, fetaost
  • Grillad röding, hasselnötter, saffran
  • Sorbet med Mango, basil, macadamia nuts, coconut

Till det dracks det massor av gott vin innan det blev dags att ta en taxi hem. Jag var nog hemma någonstans efter 02.30.

Zoe spenderade dagen och natten ute hos min syster på Ekerö. Där fick hon hänga med sin lilla kusin Elicia och stora idol och plastkusin Jolie 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *