blogg

Två fantastiska veckor

Sedan jag var här inne och skrev sist så har jag haft två fantastiska veckor. Och de har varit fantastiska på flera olika sätt då jag sysslar med en massa olika saker.

Jag spenderade 5 dagar på landet där jag sov i en av våra mysiga gäststugor tillsammans med min Zoe. Vi avslutade nästan varenda kväll med att titta på någon mysig film tillsammans innan vi somnade. Vädret var dessutom riktigt bra och vi kom ut på flera mysiga promenader.

Vi firade även mamma och pappa som fyllt år med en mysig champagne picknick och härligt häng.

Efter fem dagar så blev jag, min kusin och hennes kille upplockade av två vänner då vi skulle vidare till Sweden Rock. Det är nu fyra år sedan jag var där sist och jag var SÅ himla taggad! Vi hade det riktigt roligt där nere men det delar jag mer från i ett annat inlägg. Jag är alldeles för trött nu då det varit en intensiv men rolig vecka här hemma i Stockholm. Nu ser jag fram emot en myskväll tillsammans med Luis som nyss kom hem från Tyskland.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *