Everyday life

Kristi himmelsfärd

Det blev en långhelg på landet över Kristi Himmelsfärd. Det är verkligen så himla fint där just nu med alla blommor och fåglar som sjunger. Älskar att kunna ta en paus från vardagsstressen ute i det gröna. Hade det verkligen supermysigt där och ser fram emot att spendera mycket tid där i sommar.

Förutom att hänga på landstället så blev det även en tur till Vadstena där vi shoppade lite och åt lunch. Zoe upptäckte hur gott det är att doppa pommes i aioli och jag fick till slut flytta på dippen då hon endast använde sin pommes till att få upp mer aioli att suga i sig.

Längtar verkligen ner dit igen nu. Det är så himla mysigt att vara där och Zoe som älskar att leka utomhus trivs ju så himla bra. Extra roligt är det när kusinerna och deras barn är nere också. Då blir det heldagar med lek och bus utomhus tillsammans 🙂

Ikväll blir det en runda golf och sedan ska jag meditera lite innan läggdags. Det behövs. Har varit en hel del stress på senaste och jag känner ju jag tappat lite av kontakten med mitt inre lugn. Måste hitta tillbaka till det.

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *