Samarbeten

Lavendla

Inlägget är ett samarbete med Lavendla Juridik. 

Ibland blir inte alltid livet som man tänkt sig. För många av oss har det senaste året antagligen varit väldigt annorlunda. Mycket som man innan har tagit för givet har inte alls längre varit en självklarhet. Exempelvis som att träffa nära och kära. Men trots pandemin så har livet rullat vidare och mycket av det man annars tog sig utanför hemmet för att göra har istället fått skötas på distans. Jobb, möten och släktträffar har skett via videosamtal och telefon istället för i fysisk form. Men även mindre roliga händelser har fått skötas på distans.

Under det senaste året så är det många som har förlorat sina nära och kära. Min familj har förlorat en anhörig under pandemin och tyvärr inte kunnat delta på hennes begravning på grund av restriktioner. Hon var dessutom bosatt i ett annat land vilket gjorde det hela extra svårt. Men vi är nog inte ensamma om att inte ha kunnat ta ett ordentligt farväl genom att delta på en nära eller anhörigs begravning. 

Tack vare Lavendla så kan alla ens familj och vänner delta vid dessa sorgliga men fina stunder. Även om det fortfarande inte går att samlas stora grupper fysiskt så erbjuds det tjänster där man kan anordna dessa ceremonier online. Även all rådgivning och det juridiska får du hjälp med via Lavendla. Så istället för att besöka en begravningsbyrå i Stockholm eller annan plats i Sverige så kan du kontakta Lavendla direkt online. Här kan du sedan få hjälp direkt på sajten och boka möten online eller via telefon. Alla anhöriga kan dessutom hjälpa till med planeringen online, oavsett vilket bostadsort de befinner sig på. På så sätt kan alla anhöriga vara delaktiga

Förhoppningsvis kommer pandemin inte att vara en del av vår vardag allt för länge till. Men även utan den så kan det ibland vara så att alla inte kan delta vid begravning av olika anledningar. Då är Lavendlas tjänster verkligen något att ha i åtanke, så att alla som vill fortfarande kan få känna sig delaktiga. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *