marigold blommor
Everyday life,  Inlägget innehåller affiliatelänkar

Marigold

Under perioden som jag var i Sverige för ca ett år sedan så prenumererade jag på Glossybox. I en av denna fick jag hem en ansiktsrengöring från Naobay som jag tyckte luktade helt fantastiskt. Den lämnade även huden så len och fräsch efteråt. Jag har sedan dess använt produkter från dem konstant.

Men tillbaka till doften! Det doftade som något som fick mig att tänka tillbaka på när jag var liten. Ett minne från en julafton då jag fick något dusch-set för barn där allt var rosa och pryddes av ett rådjurskid, kan ha varit Bambi?
Det var hur som helst samma underbara doft.

Nu under min tid här i Valencia så har jag känt doften komma smygandes i luften lite då och då, speciellt runt högtiden Fallas som avslutades förra veckan.

Saken hör även till den att Naobay, som är märket på ansiktsrengöringen kommer ifrån Valencia. Så igår var jag bara tvungen att leta reda på vart doften kommer ifrån. Och jag tror att jag kan ha hittat svaret. Jag tror att doften jag letar efter kan vara från blomman Marigold. (är dock inte helt 100 än).

Så nu är jag på jakt efter produkter som innehåller denna doft. Jag älskar den och den gör mig påmind om min glada barndom.

Har ni några dofter som är speciella för er som väcker härliga eller glada minnen?

One Comment

  • Linnea

    Glossybox är kul, då får man testa sånt man kanske inte visste fanns 🙂 hm kommer inte på några såna dofter nu, men finns säkert ett par stycken!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *