landet med barnen
blogg

Dagar på landet

Det är alltid skönt att kunna haka på mamma och pappa ner till landet några dagar tidigare när det vankas långhelg. Att slippa trafiken och få en liten mjukstart här nere innan det blir fullt hus.

Vi har nu varit nere sedan i Måndags och passade då även på att Tisdags besöka Reko utlämningen som är här i närheten för att fylla på förrådet med massor av ekologiskt odlad avokado och kiwi. Utöver det så har vi ätit en massa gott, bastat och umgåtts. Zoe hade även sin premiär i badtunnan igår kväll med mig och hon ÄLSKADE det. Jag älskar själv att sitta i den varma badtunnan när luften är kall och himlen är stjärnklar. Det är dock inte lika skönt när man väl ska ta sig upp. Men det är det värt!

Jag har däremot på senare år kommit på mig själv att ha blivit mer av en bastumänniska än badmänniska. Förr så hade jag valt att hoppa ner i badtunnan eller jacuzzin 9/10 gånger, men nu är det nog tvärtom. Älskar verkligen att hänga i bastun under kyliga dagar/kvällar, hälla på lite eteriska oljor i vattnet och bara svettas ordentligt.

Vad fördrar ni? Bada eller basta?


Sedan vi kom hit så har jag även kommit ut på mina morgon springturer. De har varit på mellan 8-10 km och har känts fantastiskt sköna! Framförallt då miljön här är lite mysigare att springa i än hemma. I Tisdags skrev jag även upp mig till Lidingöloppet som går av stapeln den 28e September. Perfekt att ha ett mål att springa mot!

För övrigt så har jag lärt mig att inte packa med mig fulla väskor med en massa kläder ner hit. Man glider ju ändå 95% av tiden runt i mjukiskläder och det man hittar här nere liksom. Har även en liten “sommargarderob” här nere som får stanna året runt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *