blog bild
blogg

Förkyld bebis

I slutet av förra veckan så kändes det som att Maia var ett levande element. Efter att ha tagit tempen på henne så kunde jag se att hon hade 39,5 graders feber. Så denna veckan som jag för en gångs skull hade fullbokad med planer blev nästan allt inställt. Efter att febern försvunnit så har hon varit snorig och haft hosta. Riktigt jobbig hosta faktiskt.

Igår morse blev jag väckt av att hon hostade så mycket att hon satte sig upp och kräktes över hela mig. Jag som hade hoppats på sovmorgon då storasyster Zoe sov över hos mina föräldrar fick ge upp den tanken ganska snabbt. Jag har altid sagt att ett ord som bra beskriver hur det är att ha barn är “kladdigt”. Det fick jag verkligen bli varse om igår.

Så denna vecka har mest spenderats hemma med en massa mys. Idag verkar hon däremot må betydligt bättre och har knappt hostat och snorat alls än så länge. Håller tummarna för att vi får en frisk helg och nästa vecka då vi åker till landet för att fira påsk.

Med tanke på att jag varit hemma med sjukt barn så har mina löprundor blivit lidande. EN kom jag ut på i början av veckan. Däremot kom jag ut fyra dagar under föregående vecka och spräckte milen i Söndags! Det betyder att jag nu både kan utmana mig själv i längd och förbättra min tid som jag springer en mil på. I Söndags sprang jag en mil på 56 minuter. Hoppas på många friska löprundor nästa vecka på landet.

Jag har däremot fått till lite hemmaträning och körde ett riktigt skönt pass med skivstången igår. Min träningsvärk i rumpa och ben är inte att leka med idag. ÄLSKAR att jag har en massagepistol hemma när jag får sådan där skön muskelvärk.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *