skinChemists Rose Illuminating Glow Hydrogel Eye Pads recension
Skönhet

Testat – Skin Chemist Rose Illuminating Glow Hydrogel Eye Pads

Inte det kortaste namnet på en produkt kanske. Men hur är de att använda? Först och främst vill jag börja med att säga att vissa produkter behöver användas flera gånger innan man ser ett resultat. Däremot så kanske man kan hoppas på en liten quick fix när det kommer till att pigga upp och strama åt huden runt ögonen.

Vad ska denna produkt bidra med?

Ögonmaskerna ska ge en intensiv behandling som hjälper till att lyfta och strama åt huden runt ögonen. Produkten innehåller antioxidanter som ska ge huden runt ögat en intensiv återfuktning och ljus upp de mörka partierna.

Resultat och betyg av Skin Chemist Rose Illuminating Glow Hydrogel Eye Pads

De gel-liknande maskerna som man placerar runt ögonen känns riktigt härliga och svalkande på huden. Det känns verkligen som att huden piggas upp under tiden som man använder dessa, speciellt om man har en dag med lite trötta ögon. Stort minus dock då den är svår att använda. Padsen sitter inte kvar under ögonen för fem öre vilket betyder att man hela tiden måste ligga ned när man använder dessa (10-15 min). Men även då kan de halka nedåt så man måste rätta till dem ibland.

I slutbetyg vill jag ge produkter 5,5/10. Detta då den är riktigt skön att använda, men svår. Jag vet inte om jag märkte någon mirakelförändring i huden runt ögonen efter en användning. Men den var svalkande och absolut uppiggande. Dock gillar jag att kunna sitta upp och göra saker samtidigt som jag använder en mask. Därför är denna produkt antagligen inte mitt förstahandsval om jag vill pigga upp ögonen nästa gång.

One Comment

  • Sara

    Har inte testat just dessa, men älskar sådana eye masks 😀 De jag har provat har suttit kvar under ögat så har kunnat sitta och titta på TV eller pilla med datorn utan att behöva rädd att de ska åka ner <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *