blogg

Vårt sommarställe 60 år

Sista helgen på landet så hade vi en fest för att fira att vårt sommarställe fyller 60 år. Det var min morfar som köpte mark när min mamma bara var några år gammal för att sedan bygga upp flera stugor att ha som sommarställe. Och nu i år är det 60 år sedan.

Till festen hade vi fixat två partytält och massor av dekoration. vi bjöd på mat beståendes av två olika sorters mexikansk tacos. En gjort på kyckling och en på kött. När man är ett stort fan av mexikansk mat så är det bra att man bor tillsammans med en mexikanare 🙂 Det fanns också massor av dryck och vi hade hyrt in en trubadur som vi var mycket nöjda med!

Även om jag av förklarliga skäl inte kunde festa till det som jag annars kanske hade gjort så var det riktigt trevligt och jag var en av de som stannade uppe längst, till min egen förvåning.

Bebisen var jättelugn under hela tillställningen som började 14.00 och slutade när jag gick och la mig runt kanske 03.00. Hon sov en hel del och var ibland vaken och med oss en stund. Ibland låg hon bara nöjd i vagnen och tittade och lyssnade på allt som hände runt omkring.

Jag kommer från en väldigt social familj som gillar att umgås mycket med andra och detsamma gäller Luis. Våra barn verkar därför också gilla liv och rörelse och har inga problem att sova med lite högre ljudnivåer eller höga skratt i bakgrunden.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *