blogg

Solvalla Elitlopps helg

Förra veckan var ju extra kort tack vare de röda dagar som inträffar runt Kristihimmelsfärd. Min första lediga dag så passade jag på att ta det riktigt lugnt. Luis tog med sig Zoe ut under eftermiddagen och mötte upp några vänner. Han stannade sedan över på middag vilket gjorde att jag hade lägenheten helt själv. Det händer inte ofta ska ni veta! Förutom de dagar jag arbetar hemma då, men då jobbar jag ju.

Då jag hade lite egentid så passade jag på att gå till gymmet och sedan njuta av en god middag och kolla serier. Det var även min tur att ha sovmorgon dagen efter. De blir däremot aldrig särskilt långa eftersom jag är så van vid att vakna tidigt nu för tiden.

Torsdag på Solvalla

Torsdagen blev däremot allt annat än lugn. Redan runt 10.30 fick jag besök av Rebecka som hälsade på sina föräldrar i Uppsala och som tog tåget till Stockholm tidigt Torsdag morgon.

Vi hann hänga en lite kortare stund innan vi tog taxi till Solvalla för att gå på loppet. Största anledningen till att vi åkte dit var för att jag hade ett gäng kompisar från Malta som flugit hit för att gå på loppet. Väl på plats så blev det både mat och dryck med roligt häng.

Efter några timmar så drog vi vidare till en efterfest och hästbudgivning som ägde rum vid Upplands Väsby. Det följdes sedan av middag och häng med massor av människor som flugit hit från Malta. Tydligen så var det runt 300-400 Malteser som hälsade på i Sverige denna helg för att se Elitloppet irl.

Dagen efter var man minst sagt trött. Som tur var så kände sig vädret lika dåligt som jag vilket betydde att jag kunde mysa ner mig i soffan med Zoe och kolla på barnfilmer tillsammans under några timmar med gott samvete.

Kvällen spenderades sedan med Rebecka igen (som bodde här under helgen) med skräckfilm och MASSOR med godis. Jag lagade även en krämig räkpasta med vitlök och vitt vin.

När jag går och handlar på stora Coop med Zoe så brukar hon ibland få välja en sak. Och varenda gång så blir det den största förpackningen med modellera som hon kan hitta. Den senaste var nog på 24 burkar tror jag. Någon mer än jag som har barn som är besatta av modellera? :p

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *