1 dag till bf
Everyday life,  Veckans Lista

Veckans Lista – 2

Dessa veckolistor får dyka upp lite olika dagar i veckorna. Nu är jag iallafall inne på gravidvecka 40 och har BF imorgon!! Om bebisen vill komma i tid får vi se helt enkelt. Oftast så går man ju över några dagar som förstföderska vad jag har läst. Själv var man en väldigt punktlig bebis och anlände på beräknat datum. Min pojkvän däremot var två veckor sen. Vi får se vem bebisen brås på helt enkelt 😉

Några snabba: 

  • Om bebisen inte vill komma alls, när bli jag igångsatt? Den 1a September
  • Veckans humör: Jag är alltid glad, däremot är jag trött som vanligt.
  • Veckans mat/dryck: Kolsyrat vatten som vanligt och massor med te. Det godaste i matväg måste ha varit min poke bowl och wallenbergaren jag åt på golfbanan idag. Drack även en väldigt god alkoholfri suröl igår.
  • Veckans film/serie: Var ju på bio och såg Scary stories to tell in the Dark. Sedan har jag även kollat mycket på tv-serien Great News som du finner på Netflix. Enkel och rolig serie att titta på innan man ska sova.

netflix great news

Veckans Bästa:

Det måste vara alla lugna och mysiga kvällar. Att de haft REA på playstation butiken och all god mat jag har ätit. Ser framför allt fram emot kvällens middag som ska bestå av årets första färska krabba 🙂

Veckans sämsta:

Att ständigt vakna stup i kvarten under nätterna. Sammandragningar, molande värk i magen som känns som mensvärk och alla toalettbesök. Jag längtar otroligt mycket efter att få känna mig “normal” igen och kunna sova på mage som jag alltid gör annars.

Veckans inspo:

inspo från pinterest

Bilderna är lånade från härhär, här och här

Min veckans lista får bli lite kortare idag. Jag har som sagt inte gjort särskilt mycket denna vecka då jag varit väldigt trött och tung. Denna Fredag ser jag fram emot att bara vara hemma och spendera tid med mamma. Min pojkvän är ute på stan ikväll med min pappa, farbror och min farbrors tjej. Kan tänka mig att det blir en riktigt rolig kväll med mycket tjatter och livemusik.

 

 

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *