träna mammakroppen
Everyday life,  Training

Träning vecka 38

Denna vecka har man inte kommit på någon springtur. Däremot en jäkla massa långa promenader och även en golfrunda. Måste hinna med ett gäng rundor till innan det blir alldeles för kallt och mörkt för att spela.
Men förutom detta så har jag även hunnit med några pass från Youtube.

Att börja dagen med yoga är ju bäst! Fler sådana mornar tack!!!


Denna körde jag igår och kände att det var ett helt ok lite lugnare pass. Inte allt för ansträngande! Men asså min rumpa känner av detta pass rätt ordentligt idag!!

Det känns ju så jäkla skönt när man vaknar upp dagen efter med träningsvärk. Eller ännu bättre, man börjar känna av värken i kroppen redan samma kväll! Däremot har denna vecka känts sådär när det kommer till min kost. Jag har i princip proppat i mig färskt vitt bröd med ett tjockt lager av Bregott brynt smör typ varje dag. Det har heller inte gått någon nöd på chokladförrådet här hemma. Aja… En dålig vecka är väl inte hela världen (tänker jag samtidigt som jag blickar tillbaka över min extremt ohälsosamma sommar)…

Nästa vecka blir bättre 😀 För idag kan jag tyvärr inte ändra dessa vanor. Vi ska ha mamma och pappa över på middag och jag har lovat Zoe att vi ska baka äppelpaj!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *