Everyday life

02.20

02.20 när jag sover som skönast så blir jag väckt av min sambo. Zoe ropar från sitt rum och han säger att det är dags att gå upp (det är min morgon). Han låg ju också och sov och hade fått för sig att klockan var mellan 06.00 – 07.00 då Zoe normalt brukar vakna. Hade han fattat att klockan bara var 02.20 så hade han gått upp till Zoe en stund då vi alltid gör så att det är den som vaknar som går upp. Så det var ett rätt oskönt avbrott på nattens sömn, speciellt då jag har svårt att somna om efter att ha blivit väckt. Nåväl, jag lyckades till slut.

Hur ser det ut hemma hos er andra som har barn? Har ni några speciella “regler” för vem som går upp när och så vidare?

Här hemma kör vi varannan morgon och på natten turas vi om beroende på vem som vaknar. Den som får sovmorgon hämtar sedan Zoe på eftermiddagen. Vi har däremot funderat på att testa att köra två mornar i rad istället för varannan. Sen så kommer väl det också att ändras allt eftersom hur livet förändras. Just nu fungerar det bra då vi båda arbetar hemifrån.

Annars har denna vecka börjat bra. Efter en mysig helg med en massa bus så vaknade jag utvilad i Måndags. Fredagen här hemma var lugn med tv serier och god mat. På lördagen mötte vi upp några vänner för att gå på teater vid Riddersvik. Jag tycker verkligen att det är så mysigt att komma iväg och hitta på saker med barnen.

På kvällen bjöd vi på middag hemma hos oss beståendes av Mexican Mole. Något som Zoe fick smaka och älskade!

Luis tyckte att jag såg extra “swedish” ut i min helsvarta outfit i Lördags. Är det så? Att vi svenskar helst klär oss i svart? Jag älskar att klä mig i svart, men även i rött.

Angående bilden på vår krabbmiddag – Vi skulle ha köpt en Tv-bänk förra veckan som visade sig vara slut när vi åkte dit. Så just nu använder vi vårt soffbord som tv-bänk. Vi fick alltså improvisera lite när vi skulle äta middag framför tvn i Fredags och använda soffpallen som bord. För att inte spilla ner den så tog vi papper som jag använt som golvskydd när jag målat..

Sen måste jag tipsa om att kexen (tunnbrödschipsen) på bilden är helt galet goda! Det är mina absoluta favoritkex när det kommer till att äta ost och kex. För i ärlighetens namn så tycker jag sällan att kexen till osten är särskilt goda.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *