Samarbeten

Kontinentalsängar från Nordiska Rum

Inlägget är ett betalt samarbete med Nordiskarum.se

När allt förhoppningsvis har återgått till det normala så kommer det bli dags för mig och Luis att kika på lägenhet här i Sverige. Vart exakt det kommer att bli har vi ingen aning om förutom att det blir i Stockholmsområdet. Längre än så har vi inte kommit med planerna och det lär få vänta lite till. Men under tiden är det ju hur kul som helst att kika runt bland inredning. Något vi ser fram emot riktigt mycket är att skaffa en ny fin och mysig säng. Kontinentalsängar är något som vi har kikat mycket på och har i planerna att införskaffa oss. De

Hos Nordiska Rum finns det massor med kontinentalsängar i olika modeller ,färger och storlekar. Deras sängar importeras direkt från fabriken vilket gör att de har konkurrenskraftiga priser. De erbjuder dessutom 10 års garanti som täcker ram och fjäderbrott på sina sängar vilket gör att man kan känna sig extra trygg när man handlar hos dem. Du kan även matcha din säng med de sängben som du tycker passar bäst i ditt hem. Eller varför inte skaffa en sänggavel med nackkuddar som går i samma tyg och färg som din säng?

När jag kikar på sängar så vill jag gärna ha en säng på 180 x 200 i färgen svart eller grått. Det lutar nog mot det senare. Jag har hittat flera fina sängar som stämmer in på vad jag är ute efter hos Nordiska Rum. Hur fina är inte sängarna på bilden nedan och ovan inlägget?

Dessa gråa nyanser är verkligen i min smak. Tycker det är en fräsch färg som går att mixa och matcha med mycket. Perfekt i ett ljust sovrum med mycket ljus. Är du ute efter kontinentalsängar i andra färger så finns de även i bland annat svart, beige och blått. Alla i snygg design och till bra priser. Jag kommer helt klart att spana in nordiskarum.se när det är dags för oss att skaffa ny säng.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *