Everyday life

Augusti

Tiden flyger och vi är redan halvvägs inne på Augusti. Denna månad fyller både jag och Zoe år. Tänk att jag snart har varit mamma i ett helt år redan? Och så mycket som har hänt på det året. Man ser ju knappt att det är samma unge som när hon var nykläckt. Men det är verkligen så himla kul att se hur mycket hon utvecklas hela tiden. Och hon blir bara vildare och gladare för varje dag som går.

Augusti har ju dessutom varit helt underbar än så länge. Vilket väder vi har haft! Nästan så att man har längtat efter en liten regnskur vissa dagar. Då jag har varit lite dålig på att uppdatera så tänkte jag dela med mig av lite bilder från de senaste veckorna.

Man får passa på att poosa lite i solnedgången när tillfälle ges.

Det har blivit många fina kvällar vid vårat badställe. Temperaturen i vattnet som annars inte brukar nå allt för höga grader har legat på hela 21 grader varmt. Det betyder att till och med jag har varit i längre stunder.

Som vanligt blir det mycket god mat under dagarna och kvällarna. Vi har både lagat mat, ätit ute och beställt hem. Andra och tredje bilden är frukostar vi har mumsat i oss den senaste veckan. Sedan har jag fått Augusti månads Glossybox. Men den delar jag med mig av i ett annat inlägg.

Vi har kommit iväg på flera mysiga båtutflykter. Denna dag spenderade vi på stranden på Visingsö där vi senare åt middag på Thairestaurangen som ligger en bit in från hamnen. Resan hem skedde i mörkret under en helt klar stjärnhimmel vilket var väldigt mysigt. Dock lite kallt för min smak.

Träningen har fått lida lite på senaste. Har inte alls blivit så många springturer eller träningspass som jag hade hoppats på. Men det är bara att ta tag i det igen. Ska försöka komma igång lite smått igen nu under Augusti och sätta upp nya mål för September. Men hur kul är det egentligen att träna i denna värme? Jag blir otroligt lat när det är såhär varmt. Sitter hellre i solen med en god öl.

Förhoppningsvis blir det lite andra aktiviteter nu snart. Min systers wakeboard är ute och inkörd så det lär bli en hel del mer sånt om vädret håller i sig. Så jag ska väl upp på den jag med.

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *