smoothiebowl
Everyday life,  Tv. Movies & Books

Smoothie Bowl Lördag

Dagen bästa mål är ju helt klart frukost. Jag brukar faktiskt ofta även äta “typisk frukostmat” till lunch. Typ Grekisk yoghurt med granola och färska frukter och bär, min specialomelett, gröt, eller ett par mumsiga mackor.

Denna morgon kände jag för smoothie bowl så det fick de bli. Fick till en riktigt så där tjock och krämig smoothie som passar perfekt att äta på tallrik.
Sen måste jag säga att det är guld värt att ha en frukt och grönsakshandlare precis nedför lägenheten som har i princip allt. Jag gissar på att det mesta dessutom är närodlat 🙂


Uppdatering kring filmen The Dirt:

För mig är det inte ens värt att skriva en recension om denna. Tyckte filmen var rätt larvig och en riktig besvikelse jämfört med boken. Finns så mycket djupa saker att berätta men det kändes somthe dirt netflix att de mest fokuserade på att visa hur galna bandet var och hur mycket brudar de hade. Vilket självklart är något som de är ökända för. Men filmmässigt så tycker jag att de hade kunnat gett utrymme för lite annat.

Det är även en hel del småsaker jag inte riktigt tycker stämmer i filmen. Vissa låtar som spelas innan de borde ha kommit ut osv. Jag skulle helt klart rekommendera boken “The Dirt” alla dagar i veckan framför filmen om du vill ta del av deras historia. Boken är riktigt bra!

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *