Livet som mamma

1 år

I Lördags fyllde min lilla Zoe 1 år. I ett helt år har jag alltså fått vara hennes mamma redan. Jag är verkligen så otroligt glad och tacksam över min glada lilla tjej, och jag älskar verkligen att vara hennes mamma. Hon är jämt så glad och snäll och hon älskar att busa och skratta.

Hennes födelsedag firade vi med familjen här på landet. Jag dukade upp en massa fika till oss vuxna. Och till Zoe bakade jag en sockerfri tårta. Jag har i planerna att vänta med socker så länge som möjligt till henne. Men tårtan var full av hennes favoritbär och frukt.

Hon fick massor av fina presenter och var å himla glad över all uppmärksamhet som vanligt. Men självklart förstår hon ju inte varför hon fick en massa nya leksaker, kläder och annat. Huvudsaken var dock att hon var glad och hade kul.

En av leksakerna gillade hon däremot inte. Det var en apa som rör sig och härmar det man säger. Den blev hon livrädd för. Jag har aldrig sett henne bli rädd på det sättet förut så apan har fått åka ner i en låda här på landet så får vi se när den plockas upp igen.

Men allt annat blev hon så himla glad för. Hon har leksaker så det räcker hela hösten nu tror jag. Vi har därför valt att plocka undan en hel del och låta lite vara framme i taget bara. Det var hur som helst en riktigt mysig dag och jag vill tacka för alla fina Grattis meddelanden som Zoe fick. Håller fortfarande på att svara på dem alla.

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *