blogg

Första helgen i April

Jag har så mycket planer över saker jag vill göra under helgen, men börjar inse mer och mer för varje helg att min energi inte riktigt räcker till. Men det är väl bara att lyssna på kroppen och ta det lugnt. Jag kan med iallafall med säkerhet säga att jag har SÅ mycket mindre energi denna graviditet än min första.

Helgen har iallafall bjudit på trevligt sällskap och häng i solen. Efter Fredagens AW på jobbet så åkte jag direkt hem till min mamma och pappa. Zoe var redan där och lekte med sin kusin Elicia. Det är så kul att de tycker om att leka med varandra så mycket redan nu trots att det skiljer sig två år.

Vi spenderade natten där och hela Lördagen tills någon timma efter middagen. Då åkte vi hem till oss igen och la oss nästan direkt.

Söndagen spenderades utomhus i ett par timmar tillsammans med Zoe, Jenny och Jennys lilla bebbe som kom till världen för någon vecka sedan bara 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *