blogg

4 dagar över BF

Då var man inne på fjärde dagen efter BF. Med Zoe så gick jag 5 dagar över tiden så vi får se hur det blir med denna.

Även om jag känt mig väldigt trött under denna graviditet över lag så har de sista dagarna känts extra trötta. Men som tur är så är min sambo ledig just nu också och kan sköta all hämtning och lämning av Zoe så att jag kan få sova lite extra.

Nu ska jag även strax iväg på ett besök hos min barnmorska för att kolla värden, hjärtljud och det gamla vanliga. Vet att vi tidigare pratat om hinnsvepning också så vet inte om det är något som kanske är aktuellt idag?

Vi kommer nog också prata om eventuell igångsättning.

Mående 4 dagar över tiden

Som jag nämnde ovan så känner jag mig trött och tung nu. Men utöver det så mår jag bra. Det jobbigaste är nog min ständiga cravings efter sötsaker som jag har lite svårt att tämja. Det slinker ner lite godsaker var och varannan dag här hemma.

Jag har även ett enormt sug efter färska juicer och smoothies.

Något annat jag har haft enorm cravings efter de senaste veckorna är ett glas champagne. Sen får vi ju se hur gott det faktiskt kommer att vara efter att man inte druckit något sådant på så lång tid. Fick ett glas fin champagne när jag kom hem med Zoe ifrån BB sist och det var inte alls så gott som jag hade föreställt mig :p

Nationaldagsfirande

Utöver det så försöker jag hitta på lite saker om dagarna i närheten där vi bor. I helgen som var så firade vi min mammas och pappas födelsedag. Jag blev även introducerad till två av Zoes bästa kompisars (tvillingar) föräldrar som visst bor granne med mina föräldrar 🙂

Dagen innan nationaldagen besökte vi Hesselby slott för att kika på förmarknanden. Det var inte mycket att hänga i granen så jag och Luis bjöd över min kusin och hennes familj på en spontan middag hos oss.

Nationaldagen var det däremot fullt med folk vid Hesselby slott. Det var riktigt trevligt! Hade tänkt testa Hesselby glass som var på plats men den sålde slut alldeles för fort. Tyvärr för mig, kul för dom!

Så det blev en annan sorts glass i skuggan av en syrenbuske istället. Och den var toppengod det också!

Igår var första dagen under denna graviditet som jag bara låg hemma och vilade. Spenderade nog 98% av min vakna tid i sovrummet. Det behövdes nog, för idag känner jag mig lite piggare och ska möta upp min mamma på lunch efter besöket hos min barnmorska.

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *