blogg

Dagen innan BF

Då var det en dag kvar till BF. Jag räknar dock inte med att bebisen kommer komma på exakt den dagen. Även om faktiskt jag och en av mina systrar gjorde det när mamma väntade oss.

Igår trodde jag däremot nästan att det var på gång. Jag hade så mycket sammandragningar under kvällen under väldigt lång tid. Men det kanske berodde på att jag varit ute och gått mycket under dagen bara.

Igår åkte jag in till stan med Luis för att fixa lite pappersarbete. Vi passade då även på att testa en lunchrestaurang som vi inte prövat på tidigare. Food & Co i Lindhagen. För det priset (124 kr per person) måste jag säga att maten var riktigt bra!

De serverade tre olika sorters rätter:

  • En vegetarisk rätt (vårrullar & ris med tillhörande sås)
  • En fiskrätt (Rimmad Hoki med kräftstjärtar, potatis, gulmorot & sellerisås)
  • En kötträtt (Örtbakad fläskytterfile medtryffelcreme, rosmarinsky & rostade rotfrukter)

Till efterrätt serverades det äppelpaj med vaniljsås.

Förra helgen

Under helgen som passerat så var det international food festival i Vällingby. Min svåger hade samtidigt ett event i sin nya verkstad där jag har hjälp till att planera lite. Jag kände mig dock alldeles för gravid för att gå dit och umgås med alla som skulle dyka upp, även om jag innerst inne var väldigt sugen då det var riktigt kul förra året. Som tur var så kände min ena syster inte heller för att hänga där med sin 1,5 åring så jag fick sällskap av henne här hemma hos oss. Och även om det skiljer ett 2 år mellan Zoe och hennes dotter så älskar dom att leka med varandra.

Vi bestämde oss för att göra ett kort besök på matfestivalen för en sen lunch. Sedan köpte vi hem en massa godsaker att mumsa på ute på baksidan här hemma i kvällssolen.

Jag hade även köpt hem en liten pool för barnen att leka och plaska runt i vilket verkade vara uppskattat 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *