blogg,  Shopping

Rea favoriter hos Hemtex

Inlägget innehåller adlinks

Just nu är det rea på flera produkter hos Hemtex. Hela 50% är nedsatt på massor av varor. Här är några av mina somriga favoriter.

Jag har en dröm om att en dag snickra ihop ett eget bord som liknar det på bilden. Älskar dessa kraftiga och naturnära bord som ger lite av en lantlig känsla. Tycker även dukningen i träiga nyanser och grönt sätter en skön känsla och man vill bara slå sig ner vid detta bord med en kopp kaffe och en smoothie bowl.

Bordet säljs tyvärr inte hos Hemtex men tillbehören hittar du här:
Stolarna, Grön kanna, Bordsunderlägg (ej rea), Grön vas, Grön skål.

I sommar vill jag gärna ha strandtillbehör i naturnära färger och ljusa pasteller. När jag ser dessa handdukar så ser jag direkt framför mig hur jag slår mig ner på ett par mysiga klippor tillsammans med vattenmelon, en skål med jordgubbar och ett glas bubbel.

Randig handduk på stor bild, necessär, handduk i färgblock, handduk “reserved”, randig handduk, strandväska.

Hur fin blev inte denna dukning med dessa vackra vaser med färska blommor i? Just nu älskar jag dukningar som innehåller många nyanser av grönt. Det passar verkligen in i denna årstid samtidigt som det känns harmoniskt.

Vaserna hittar ni här

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *