blogg

Gravidvecka 37

Då har vecka 37 passerat och jag gick idag in i vecka 38. Jag har slutat att åka in till kontoret helt sedan en vecka tillbaka och kommer bara att arbeta hemifrån nu mina sista två veckor.

På Onsdag har jag ett ultraljud inbokat för att se hur stor bebisen är. Utifrån mina mått så ser bebisen inte så stor ut. Men det sa dom om Zoe också och henne hade jag väldigt svårt att få ut. Så vi får se vad de säger på Onsdag 🙂

Mående

Under förra veckan (37) så mådde jag sådär. Känns som att jag är förkyld varje morgon som jag vaknar, och jag mådde dessutom rätt dåligt flera av dagarna i början av förra veckan. Till slutet av veckan så mådde jag lite bättre, men jag sover riktigt dåligt nu vilket gör att man är konstant trött.

Jag känner mig väldigt törstig ofta och vill då gärna ha bubbelvatten (som vanligt) eller juice.

Kvar att göra innan BF

Packa BB väskan. Det är något som jag inte ens har börjat med. Men denna vecka ska jag försöka få det gjort. Man vet ju aldrig när det slår till och då är det skönt att ha den färdig!

Jag (med hjälp) måste även bära över spjälsängen vi har köpt och börja sortera ut saker vi kommer att behöva de första månaderna. Jag har ju samlat på mig en del grejer från tidigare, fått av nära och sedan köpt en hel del nytt. Och allt detta ligger ju lite överallt i olika förvaringsutrymmen i lägenheten så jag vill börja få ordning på det mesta nu de kommande dagarna.

Övrigt

Förutom konstant trötthet och nästäppa så försöker jag njuta av dagarna nu. Solen skiner och jag har kunnat hitta på en hel del skoj med Zoe och nära och kära. Denna gång kommer jag även ha flera vänner som också är på föräldraledigt samtidigt som mig. Det hade jag förvisso med Zoe också, men vi flög “hem” till Spanien strax innan Zoe blev två månader då vi bodde där då. Där umgicks jag med en del andra mammor men de flesta av dem hade barn som redan var 5-6 år gamla.

Helgaktiviteter vecka 37

I Fredags tog jag som sagt halvdag och hade picknick och bus utomhus med Zoe. Lördagen spenderades i mina föräldrars hus med familj och vänner för att kolla på Eurovision. Det höll på längre än vad jag hade väntat mig så det blev att vi sov över.

Under gårdagen (Söndag) så blev det en lugn förmiddag följt av en eftermiddag på båt i Stockholm. Jag älskar verkligen att åka runt med båt inne i stan. Det är så härligt att glida sakta genom kanalerna, ta ett gott glas på båten och kanske lägga till på lite roliga platser för att äta eller bara chilla. Zoe var även supernöjd då hon fick styra båten litegrann.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *