blogg

Snygga solglasögon

Inlägget är ett betalt samarbete med Lentiamo. 

Är det något som jag verkligen har saknat så är det att kunna matcha sin outfit med ett par snygga solglasögon. Visst går det att göra vintertid också, men det är inte riktigt lika många soltimmar då. Att variera sin outfit utomhus är inte heller lika lätt då man oftast måste ha på sig riktigt varma jackor för att inte frysa ihjäl.

Men nu känns det verkligen som att sommaren är här för att stanna. Och i solens ära så har jag införskaffat mig ytterligare ett par snygga solglasögon att matcha mina somriga outfits med. Då jag oftast klär mig i svarta bågar och mörka glas så tänkte jag att det denna gång var dags för ett par ljusa bågar istället. 

Solglasögonen är från märket Gucci och kommer ifrån Lentiamo. De känns verkligen så somriga och fräscha med sin ljusa färg och ska jag vara helt ärlig så har jag redan beställt hem en matchande baddräkt i ljus färg att ha i sommar tillsammans med brillorna. Förhoppningsvis hinner man få lite färg innan man ska kliva i den! Ljusa färger ser ju extra fräscht ut när man har hunnit få lite färg på kroppen kan jag tycka. 

Förhoppningsvis så kommer jag också att komma i min nya baddräkt i sommar, med tanke på att jag just nu är höggravid. Att jag inte skulle kunna testa den när den anländer i brevlådan var inget jag tänkte på alls när jag beställde hem den. Men det är lite så gravidhjärnan fungerar och det är bara att acceptera 🙂

När det kommer till solglasögon annars så är jag ett stort fan av lite tjockare bågar. Glasen får gärna vara i större storlek och antingen fyrkantiga eller kattformade. Kan tycka att andra modeller är supersnygga på andra personer, men för mitt ansikte så tycker jag att beskrivningen ovan passar just mig bäst. Nedan kan du se exempel på några av de modeller som jag tycker är riktigt snygga just nu och som du kan hitta hos Lentiamo:

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *