Everyday life

Utegym, golf & uteservering

Vilken underbar vecka jag har haft. Tre av dagarna hann jag med löprundor + utegym på lunchen. Två av dagarna hade jag golfträning och i Lördags blev det häng på uteservering i flera timmar. Vår golfträning slutade nämligen klockan 11.00 och då bestämde vi oss för att stanna vid klubben för lunch och ett par öl i det fina vädret. Gud vad jag har saknat detta! Och nu när de har öppnat upp restaurangen på helgerna så är det perfekt att ha detta bara runt hörnet (i ett par månader till).

Förutom det så har vi hunnit med att umgåtts med vänner och där Zoe är fått leka med en av sina favoritkompisar. Har även hunnit ut på en premiärtur för detta år med longboarden.

Även idag har jag hunnit starta veckan med en löprunda med utegym. Jag hade lite aktiviteter utomhus planerad inför kvällen också men det får nog skjutas på då Zoe är hemma från förskolan igen.. Men hon är så snäll och fin här hemma (och lite vild) så det fungerar bra ändå.

Zoe och jag har även kommit på en ny lek här hemma. Vi låtsas att hennes lilla docka blir besatt och börjar göra monsterljud för att sedan jaga Zoe. Hon springer och skrattar så hon håller på att kikna. Så fort jag slutar så kommer hon springandes med dockan till mig igen och vill bli jagad. Vet inte riktigt hur normal denna lek är… men så länge alla har kul XD

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *