blogg

Trött nu på sluttampen

Jag är verkligen SÅ trött nu för tiden (går trots allt snart in i vecka 38). Och jag sover riktigt dåligt. Ni som varit gravida känner nog igen er i att man inte hittar någon bekväm sovställning + att man måste springa och kissa 25 gånger per natt. Jag har dessutom varit lite förkyld till och från på senaste vilket inte har hjälpt till. Däremot har det känts underbart med ljusa (lite) varmare kvällar och dagar fulla av solsken. Även om jag inte har varit ute så mycket i ljuset den senaste veckan.

Idag hade jag däremot halvdag och bestämde mig för att hämta Zoe extra tidigt och spendera min lediga tid tillsammans med henne. Vi gick till en av hennes favoritparker och jag hade packat med mig picknick till oss. Hon fick leka och busa i ett par timmar innan jag var helt slut och kände att det var dags att åka hem.. Vi stannade dock till i en park till på vägen en liten stund.

Inatt hoppas jag på lite bättre sömn då vi har planer imorgon kväll. Det är ju Eurovision finalen imorgon och även om jag egentligen är hårdrockare så måste jag erkänna att jag tycker Eurovision är SÅ kul att titta på! Älskar att se alla olika länders bidrag, desto unikare och knäppare desto bättre!

Vem tror ni vinner imorgon då? Det verkar som att oddsen talar för Loreen. Tror ni at hon tar hem det i år igen?

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *