blogg

Date nights och soliga dagar

Jag och Luis har på senaste passat på att gå på både konsert och bio då vi snart inte kommer att kunna göra mycket sådant tillsammans på ett tag. Förra helgen blev det konsert på Avicii Arena (Globen), och i Fredags blev det bio i stan.

Konserten vi såg var Arctic Monkeys och vi valde sittplatser. Minns inte när jag satt ner på en konsert senast, men jag hade helt klart inte pallat stå upp höggravid under en hel konsert.

Bion vi såg i Fredags var Guardians of the Galaxy 3. Den var riktigt bra så om du gillar Marvel filmer så rekommenderar jag den helt klart.

Annars har jag mest bara njutit av vädret på senaste. Har träffat vänner de dagar jag orkar och hängt mycket med familjen. Hann även med en golunch på Mahalo i Måndags. Har nog inte beställt in en endaste grej där som inte smakat fantastiskt gott.

Efter att ha varit med på Zoes gymnastik och spenderat flera timmar utomhus så är jag helt slut just nu. Efter att Zoe har somnat så ska jag äta något gott, meditera, kanske köra lite gravid-yoga (om jag orkar) och sedan bara lägga mig i sängen och kolla på serier.

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *