polarpriset efterfest
blogg

Polarpriset Efterfest

Förra Tisdagen var det dags att dela ut Polarpriset för den som har koll på sånt. Denna gång gick det till Iggy Pop och Grand Hotel bjöd sedan på efterfest.

Min syster hade fått inbjudning till denna och fick ta med sig + 1 vilket blev jag 🙂 Polarprisets efterfest hölls tillsammans med Youtube vilket betyder att det kryllade av kända (?) Youtubers på festen. Jag kände alltså inte igen en kotte! Eller jo, jag tyckte mig se Moa från Paradise Hotel.

Efter ett par timmar så öppnades dock dörrarna från en annan avdelning där de som var bjudna till själva prisutdelningen och middagen hade hängt. När människorna började glida in därifrån så fick man se flera ansikten som man kände igen. Bland annat Ebba Busch, Karl-Johan Persson, Tomas Ledin och Christer Fuglesang.

Det var en rolig kväll men där jag till en början kände mig lite malplacerad. Jag har liksom noll koll på svenska Youtubers :p Efterfesten kom däremot igång ordentligt när de som hade varit på prisutdelningen kom in och joinade partyt. Jag hade dessutom trevligt sällskap av min syster + ett par andra under kvällens gång 🙂

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *