Training

20 min hemmaträning för hela kroppen

Nu när jag är tillbaka i Sverige så har jag beställt hem en massa roliga träningsredskap, kläder och tillbehör. Inte för att jag hade brist på det innan men det är alltid skoj med nytt 🙂 Visst blir man extra peppad med nya träningsprodukter?

Den senaste veckan har jag kommit ut på totalt 4 springturer i spåret vi har här i närheten. Så himla härligt att komma ut och springa i naturen igen efter att ha varit instängd i två månader.

Idag är vädret däremot inte superhärligt så det blev lite hemmaträning istället. Ibland följer jag videos på Youtube, ibland letar jag inspo på Pinterest och ibland sätter jag ihop egna pass utifrån hur jag känner för att träna. Idag blev det ett eget ihopsatt pass med lite av mina nya träningsprylar här hemma. Under sista delen behöver man vikter. Har man inte det hemma så kan man alltid använda något annat som finns i hemmet som tyngder :)I Spanien använde jag fyllda vattenflaskor som tyngder i olika storlekar

Vill du göra dina squats ännu mer effektiva så kan du hålla i en vikt när du gör dem. Jag brukar använda en vikt på 5-8 kg och ibland så får Zoe vara med och agera vikt ❤

Då det blir mycket hemmaträning nu under kommande månader så har jag köpt ett par nya löparskor som är jättesköna. Hittade dem till 25% rabatt på Zalando.
Det blev även en vattenflaska och en träningsmatta från Stadium.

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *