Everyday life

Räkbåt i Stockholms skärgård

För några veckor sedan så bestämde sig min svåger för att boka in en tur med räkbåten tillsammans med några av våra närmsta vänner. Perfekt då jag inte åkt med denna båt tidigare + att Luis gärna vill se mer av Stockholms Skärgård.

Vid 16.00 hade vi bokat en limousine som kom och plockade upp alla längst vägen. Vi åkte sedan runt och drack bubbel tills det var dags att stiga på båten. Snacka om att man hade kommit in i ett riktigt härligt party mood redan då.

På båten så åt vi självklart massor med räkor, förutom Emma som tog in tacos istället. Gillar man inte räkor kan man nämligen välja all you can eat tacos.

När vi var färdiga med maten så blev det dans och party. Var två stycken möhippor på båten och ett bröllop så stämningen var riktigt god. Efter att båten gått i land så drog grabbarna vidare och vi tjejer åkte hem. Jag glömde min mobil i taxin och fick swisha 500 kr för att han skulle komma tillbaka och lämna mobilen när jag väl upptäckt att den var borta… suck.

Men förutom det så var kvällen en solklar 10. Hade det riktigt roligt under gårdagen. Jag fick dessutom massor med uppdateringar under kvällen från min pappa som satt barnvakt åt både Zoe och hennes kusin Elicia. Och de hade skött sig jättebra båda två och inte varit något problem alls 🙂

Nu vankas en ny härlig vecka som även den är fullbokad med en massa skoj! Däremot längtar jag väldigt mycket nu till att ha en period då inte varenda helg är fullbokad. Jag tror det har varit något varenda helg sedan detta år började.

Är du nyfiken på andra upplevelser i Stockholm så vill jag tipsa om Upplevelse Guiden!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *