Inredning / Hemmafix

Piffa till en sliten trappa

Är det något jag lägger märke till direkt när jag kommer hem till någon som bor i hus med fler än en våning så är det hur deras trappa ser ut. Jag tycker att trappan ger sådan karaktär och dess skick kan verkligen påverka hela känslan i huset. Är trappan allt för sliten så kan jag tycka att det ta bort en hel del av husets charm. Som tur är så behöver man inte byta ut hela trappan för att få den snygg igen. 

Det kan vara så att man bor i en äldre villa med en stor ståtlig trappa i äldre modell som man ser har sett riktigt präktig ut en gång i tiden. Då kanske man inte vill byta ut den till något mer modernt utan helt enkelt istället rusta upp den till sin forna glans. Eller så vill man helt enkelt bara piffa till en sliten trappa i ett modernt hus, men samtidigt behålla dess struktur och form. Oavsett vad man är ute efter så vill man antagligen att renoveringen ska gå både snabbt och smidigt samtidigt som resultatet ska bli riktigt bra och av hög kvalitet. 

Snabbaste vägen till en snygg trappa

Känner du igen dig i det som står ovan och själv är intresserad av att piffa till din trappa? Då bör du spana in Formtrappan.se. De specialiserar sig på att renovera trappor och är störst i Norden inom detta. 

Som ett första steg så erbjuder de ett kostnadsfritt hembesök. Här kommer de att svara på dina frågor, mäta trappan samt samla uppgifter om vad du som kund önskar. Därefter kommer du att få en offert med ett fast pris och vet därmed exakt vilka kostnader det kommer att bli för att renovera din trappa. 

När du sedan har bekräftat offerten så kommer de att ta fram och tillverka dina nya trappsteg i sin klimatsmarta fabrik som är belägen i Västerås. När detta sedan är klart så kommer de hem till dig och monterar din nya trappa. Allt går snabbt och smidigt och du kan använda trappan igen redan samma dag. 

De erbjuder alltså trapprenovering av alla sorters trappor till fast pris. På deras hemsida finner du massor med inspirerande bilder på trappor som de har fixat tidigare i olika färger och material. 

Förutom att de är proffs på att renovera trappor så jobbar de dessutom miljösmart. Allt material som de använder sig av produceras i deras egen fabrik där all el och värme är egenproducerad genom solenergi. Att välja Formtrappan är alltså inte bara bra för din trappa och plånbok, utan även för miljön.  

/Bilden högst upp är lånad från https://formtrappan.se/trapprenovering/


Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *