Feel Good Monday,  Inlägget innehåller affiliatelänkar

Feel Good Monday #5

Jag påbörjade detta inlägg i Måndags men hann aldrig klart. Och igår var jag så himla trött. Fick lite sömn under natten, var uppe tidigt och sedan iväg på möte. När jag kom hem igen så valde jag att bara ta det lugnt och sedan lägga mig tidigt. Så ni får mitt feel good monday inlägg idag istället!

Ännu en ny härlig vecka har startat och den skulle inte kunna börja bättre. Först får jag spendera en mysig morgon tillsammans med Zoe i vanlig ordning. Efter lite morgonmys gör jag frukost till henne som äter medans jag kör lite morgonträning. Oftast blir det ett kortare pass på 20-30 min. Zoe bestämmer. Sen leker vi lite innan jag gör iordning frukost till mig.

Om några timmar ska jag röra mig in mot stan. Har bokat in en timmes massage och ska sedan möta upp en vän för att gå ut och äta.

Nu är det heller inte många veckor förens Zoe ska få börja på förskolan vilket känns lite sådär. Hon börjar däremot med att gå 50% bara. Och jag tror och hoppas att min lilla busunge kommer att trivas. Hon blir ju så himla glad så fort hon ser andra barn och så älskar hon att leka och utforska nya prylar. Jag håller tummarna för att hon ska tycka det blir roligt. Sen kommer jag alltid att finnas i närheten om det är något.

Peppande bakgrund i mobilen

Något som kan få mig att bli extra peppad om dagarna är att ha en motiverande bakgrund på mobilen. Det kan vara en bild, en text eller något som påminner mig om mina mål som jag vill uppnå. På så sätt blir jag påmind varje dag om fortsätta med att jobba mot det jag vill uppnå.

Skaffa en skrivbok att skriva ner tankar.

Jag har spanat in flera fina kalendrar som är utformade för att du ska utmana och utveckla dig själv för att ta dig dit du vill. Det kan handla om att jobba vidare på sina drömmar. Att nå en ny hälsosam livsstil eller att bara boosta dig själv. Jag har bestämt mig för att beställa hem en av dessa då jag älskar att skriva ner saker och se utvecklingen. Vill man inte köpa någon av dessa böcker så kan man alltid köpa en tom skrivbok och skriva ner och fylla i frågor och sånt själv. Däremot så måste jag säga att priset på 139 kr styck för dessa anteckningsböcker är riktigt bra.

Träning

Självklart ska jag dela med mig av lite träning denna vecka. Det blev inte många nya pass under förra veckan som jag hade planerat men det finns tid för det under denna vecka istället. Däremot så har jag fortsatt att köra på yoga och en del magpass. Nedan delar jag med mig av några pass som jag har kört på senaste.

Jag har även under de senaste dagarna valt att köra några yogapass på mornarna och några på kvällen. Det som har gjort båda dessa pass så mysiga har varit att det har varit riktigt mörkt ute så jag har fyllt hela vardagsrummet med tända ljus.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *