filur namnlappar
Everyday life

Strykfria namnlappar för barn

När Zoe skulle börja förskolan så insåg jag hur mycket kläder och prylar som behöver märkas med namn. Det är ju trots allt en hel del som ska med till förskolan i form av både ombyte och kläder för alla väder. När man har köpt ett nytt och fint plagg så tycker iallafall jag att det tar emot lite att behöva skriva dit namn med hjälp av en bläck eller tuschpenna, även om det bara är på lappen. Därför blev jag helt såld när jag insåg att det går att beställa personliga strykfria namnlappar. Framförallt då man kan anpassa designen på dessa efter egen smak. 

Namnlappar på kläder, skor och saker

Namnlapparna som man får hem fungerar att fästa på både kläder, skor och saker. Jag använder till exempel namnlapparna på vanliga kläder, ytterkläder, olika sorters skor, vattenflaskor, solglasögon, huvudbonad och andra accessoarer som man ofta har med sig ut. 

När man fäster dem på klädesplagg så är det viktigt att de fästs på tvättlappen och inte direkt på plagget. Fästs dem direkt på tyget så kan det hända att de faller av i tvättmaskinen. Fäster du dem däremot på tvättlappen så ska de sitta fast även under tvättning och torkning. 

Vill man fästa namnlappar direkt på plaggen så finns det även de som kan strykas på. Även dessa går att specialbeställa utifrån önskvärd design och kan sedan strykas direkt på kläderna. 

motiv för namnlappar

Namnlapp för vuxna

Även om de flesta beställer hem dessa namnetiketter till barn i samband med förskola och skola så går det självklart att beställa personliga namnlappar även för vuxna. Man kanske har sina personliga saker i köket på jobbet som matlådor eller muggar. Eller så kanske man är iväg ibland på olika aktiviteter där saker och ting lätt kan blandas ihop. Då är det ju toppen att kunna märka sina kläder och saker med namnlappar som bara är att klistra dit. De håller dessutom i både tvätt och diskmaskin. 

Hur många namnlappar får man i en beställning?

Namnlapparna kommer i set på 120 stycken. Du kan alltså märka 120 stycken plagg eller prylar med ett set. Jag tycker personligen att namnlapparna höll riktigt länge och det dröjde länge innan jag behövde beställa hem ett nytt set. 

När du beställer nya lappar så är dessutom leveransen riktigt snabb och de kommer direkt hem till dig via brevlådan. 

Du kan beställa namnlappar i personliga färger och design hos Filur Namnlappar.

/Inlägget innehåller adlinks

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *