Everyday life

Flyga långt med bebis

Flyget från Sverige till Spanien gick prima. Nu är bebisen inne i sin 4e utvecklingsfas och jag fasade lite inför denna långa flygresa som först gick mot Kanada och sedan Costa Rica. Men jag måste säga att hon skötte sig exemplariskt. Första flyget blev det lite gnäll någon gång som snabbt gick över. Andra flygresan sov hon alla 7 timmar vi satt på planet. Det var till och med folk som kom och berättade för oss hur imponerade de var över hur bra Zoe skötte sig på flyget.

Hon började sin fas med att vara riktigt tjurig under några dagar men har sedan varit mestadels på bra humör och inte sovit så dåligt som jag trodde att hon skulle göra. Hon vaknar cirka en gång och vill äta, men när hon väl gör det så vill hon stanna i sängen bredvid mig resten av natten.

Men nu är vi iallafall framme (för ett par dagar sedan) och Zoe har fått träffa sin släkt på denna sidan av jordklotet. Så härligt att äntligen vara här igen och precis lagom tills sommaren börjar. Det är riktigt varmt här och otroligt stor skillnad från när vi lämnade Madrid. Just nu är det kväll och temperaturen ligger på 25 grader.

De första dagarna har vi mestadels tagit det lugnt, klätt granen hos Luis farmor tillsammans med släkten, ätit en massa gott och jobbat in några timmar för att kunna åka på utflykter lite senare.
Måste även säga att jag älskar alla frukostar vi äter här hemma. De är nog bland de bästa jag någonsin ätit!

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *