Everyday life

En trött Tisdag

Vaknade cirka 107 gånger inatt så jag kände mig inte riktigt utvilad i morse när det var dags att gå upp. Jag valde därför att köra ett energigivande yogapass på 10 minuter innan jag slog mig ner framför datorn med morgonkaffet. Det gjorde susen!

Efter att halva dagen hade gått så insåg jag att jag inte ätit frukost ännu. Det blev därför en promenad till den matbutik som Google visade låg närmast, Willys. 7 minuter tog det mig att gå dit, och då tog jag inte ens den snabbaste vägen. Gud vad skönt! Efter att ha bott i Spanien med två stora matbutiker på samma gata så har man blivit lite bortskämd.

Resten av dagen har jag bara pysslat, plockat och lekt med Zoe. Vi fick även besök nu under kvällen vilket slutade med att vi beställde pizza till allesammans.

Jag lyckades även skruva ihop Zoe’s kök som hon fick av oss i födelsedagspresent. Det var riktigt populärt och Zoe började laga massor med god mat så fort hon blev presenterad för sitt kök.

Helgen som passerat bjöd på massor med loppisar. Både Lördag och Söndag fanns det loppisar att gå på. Riktigt kul då man ibland kan hitta små fynd, vilket jag också gjorde 🙂

Loppisen i Söndags var extra rolig. Den skulle vara 850 meter lång och även ha food trucks på plats. Jag tog bussen dit med Zoe för att möta upp några som jag hade pratat med innan. Även här hittade jag ett “fynd”. Men höjdpunkten var ju helt klart food trucken med wraps. Jag beställde en med halloumi vilket var riktigt gott, men det bästa var nog brödet. Måste lära mig att baka sådant!

Efter loppisbesöket så gick jag och min vän till en park så att våra barn kunde leka av sig lite.

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Lucifer. Ett bra avslut på denna Tisdag tycker jag.

Btw, så börjar sovrummet att ta sig nu. Sängen på plats och jag tycker färgerna på den funkar utmärkt med färgen jag målat på väggarna 🙂 Men än är det en bit kvar.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *