Everyday life

Längtar

Än så länge har vi bara bokat flyg till Malta men inte boende. Vi funderade över om vi skulle ha AirBnb eller Hotell, men kom rätt snabbt fram till att vi helt klart vill ha något schysst hotell med både pool och frukostbuffe. Så värt!

Men sen lär det inte bli så jättemycket häng på hotellet. Jag vill vara ute och träffa folk så mycket som jag bara kan! Känner verkligen ett glädjerus i hela kroppen när jag tänker på vår kommande resa dit. Så många minnen, så många vänner, så mycket kul!!

Förutom att planera resan dit så har denna vecka bestått av jobb, träning och mys. Igår kom jag och C iväg en sväng till Mio och Bauhaus också då jag skulle kolla på en taklampa. Det slutade med att jag inte valde någon utav dem utan beställde en på nätet när jag kom hem istället. Nu håller vi tummarna för att den ska passa i vardagsrummet. Under helgen ska vi försöka handla en hel del mer och jag ska även iväg på loppis med ett gäng. Vem vet, man kanske hittar någon spännande möbel där som man kan piffa till och måla om.

Nu ska jag fortsätta att jobba en stund till innan det är dags för dagens höjdpunkt – Att hämta Zoe på förskolan <3

Det har varit en bra matvecka denna vecka känner jag, speciellt mina mumsiga frukostar 🙂

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *