baby shower
Everyday life,  Min Graviditet

Babyshower för min kusin

Då min kusins bebis bestämde sig för att anlända väldigt tidigt så hann i aldrig ha en babyshower för henne. Därför bestämde vi oss för att ha en nu efteråt istället. Hennes pojkvän lyckades lura ut henne på en långpromenad medans vi smet in i hennes lägenhet och började fixa och dona. Hon anade absolut ingenting och blev riktigt överraskad 🙂

 

Vi lekte lekar under fikat som innehöll bland annat:

  • Med andra ord baby versionen. Man är två och två i lag och ska beskriva olika gravid/bebis-relaterade ord som står på lappar för varandra och låta den andra gissa. Allt går på tid.
  • Frågesport där alla fick fylla i sina svar på papper. Det var bland annat att man skulle para ihop ordet bebis på okänt språk med sitt land. Och att gissa hur många dagar olika djur är gravida innan ungarna föds.

 

baby shower fika

Först serverades det en riktigt god pastasallad med tortellini (Vet inte varför jag missade att ta kort på den). Och efteråt blev det massor med fika, frukt och bär. De två kakorna med grädde och strössel på är det jag som har bakat. Ville göra något enkelt som jag kunde slänga ihop på morgonen innan vi skulle ge oss iväg så det blev kladdkaka och vanilj/kokos kladdkaka. Har inte bakat kladdkaka på jättelänge men jag måste säga att den med choklad blev perfekt!

babsyshower presenter

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *