alboraya beach
Everyday life,  Min Graviditet

Goodbye / Good luck with the baby

Jag har helt glömt bort att berätta om vad min underbara pojkvän och mina fina vänner i Valencia gjorde under min sista dag där. De hade planerat en överraskning picknick åt mig på stranden som sedan övergick till vår lägenhet där vi åt en massa gott och spelade spel. Detta för att vi inte kommer att ses på ett tag + att de ville gratulera och önska lycka till med allt med bebisen.

Jag har verkligen tur som har träffat så otroligt mycket härliga människor under mina dagar. Jag har världen bästa vänner i Sverige som alltid finns där trots att det ibland går långa perioder utan att vi ses. Jag har träffat folk under mina år på Malta som jag vet att jag kommer vara vän med resten av livet. Och jag har under det senaste året träffat underbara människor i Valencia från världens alla hörn. Det som är så himla skönt med dessa är att:

  • Alla är ute efter samma sak, och det är att umgås och ha kul tillsammans
  • Det är inget drama
  • Alla är unika och har något eget att tillföra gruppen
  • Alla är jäkligt roliga och snälla människor

ballonger på stranden


Jag hade hur som helst inte den blekaste om att de skulle överraska mig. Jag trodde att jag och Luis skulle gå till stranden en sväng och ta ett sista dopp. När jag började berätta gamla historier om mina marsvin jag hade som barn (måste ha varit otroligt intressant), så tyckte jag att han var ovanligt intresserad av detta. Men det var ju bara för att jag skulle fokusera på honom och fortsätta babbla på för att inte råka avslöja det hav av färgglada ballonger som låg 15 meter ifrån oss.

Tyvärr så fick inte Luis vara med på någon av bilderna eftersom han fixade med saker. 

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *