svenska poddar
Everyday life

Ligga på stranden och lyssna på poddar

Jag älskar att ta ett break under dagen och bara vandra ner mot stranden. Promenera lite tills jag hittar ett ställe där jag kan lägga/sätta mig för mig själv och bara vara. Oftast när jag gör detta så brukar jag ha någon spännande podcast i lurarna.

Jag är en riktig sucker för de lite mer “läskiga” poddarna. Är så fascinerad över det som man egentligen är lite rädd för. Även om jag älskar att lyssna på poddarna om mord så måste jag säga att Spöktimmen är min absoluta favorit. Jag älskar att lyssna på sånt som har med det övernaturliga att göra. Olösta mysterier och farliga lekar är två kategorier som ligger högt upp på listan av spännande avsnitt. Ett av deras senaste avsnitt som heter “Mystiska försvinnanden” har jag inte lyssnat på ännu. Men jag tänkte ta ett litet break från arbetet om ett tag och vandra ner mot stranden för att lyssna på detta. Det låter verkligen som ett avsnitt i min smak.

Jag kan även tillägga att jag gillar att lyssna på humor-poddar ibland. David Batras podd lyssnar jag på till och från, han har varit en favorit sedan yngre dagar. Jag lyssnar även på poddar som P3 dokumentär och En mörk historia. Men det som gör att jag inte lyssnar på dem lika ofta som de andra är för att jag tycker avsnitten ligger så nära i tiden (Ex Lisa Holm, hedersmordet på Abbas och mordet på Lotta) och jag blir lätt illa berörd av dessa. Det är lättare att smälta hemska berättelser som skedde för länge sedan. Även om flera av dessa också har kunnat få mig att känna mig väldigt illa till mods.

Vad har ni för favoritpoddar? 

12 Comments

 • Frida

  Jag lyssnade på spöktimmen igår när jag var med min lillasyster till Norge i lastbilen. Vi lyssnade bland annat om den som handlade om Slenderman. Hur spännande som helst.

  I morgon så kommer det äntligen bilder på städskrubben och hur den blev. 🙂

 • Lillan Kind

  Men åh vilka bra tips!!? Särskilt spöktimmen verkar vara precis vad jag älskar att lyssna på! Jag tycker att allt övernaturligt är så spännande!
  Jag lyssnar inte på så många poddar än, men Vivi Linde är en favorit.

 • Sara

  Älskar att lyssna på poddar 😀 Mina favoriter är Nu börjar livet, När livet händer, Oss Emellan, Two of a kind, Sånt är livet, Framgångspoddes, Rättegångspodden mfl 😀 Har lagt till Spöktimmen nu, måste lyssnar på den!

  Jaa, jag älskar att kryssa, så himla härligt! 🙂 Vi har åkt med Royal Caribbean alla gånger utom en, då åkte vi med Princess Cruises, men kan verkligen rekommendera att kika på Royal Caribbeans hemsida, de har många härliga rutter <3

 • Matilda Berlin

  Åh! Har faktiskt inte lyssnat på någon utav dom, borde kanske ta och göra =) Själv älskar jag “tjej-poddar”, där det typ låter som att man har tjejkompisarna i öronen. Livet på läktaren, veckans bläcka, Alice och Bianca, and so on toppar listan just nu =) KRAM <3

 • Carro

  Jag lyssnar också på läskiga poddar, dokumentärer och på olika kändisars poddar. Önskar jag kunde ta poddpauser på stranden, de lät underbart! ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *